ΑΘΗΝΑ
11:19
|
03.05.2024
Ο ίδιος ανέφερε ότι κρατείτο «με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση της κοινής γνώμης».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας αποφάσισε την αποφυλάκιση του προϊσταμένου επιθεώρησης Λάρισας, ένα χρόνο μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Όπως αποκαλύπτει το News24/7, Το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης, αντικαθιστώντας την προσωρινή κράτηση, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης και το μέτρο του κατ’ οίκον περιορισμού.

Ο προϊστάμενος επιθεώρησης είχε κριθεί προφυλακιστέος στις 30 Μαρτίου του 2023, αμέσως μετά την απολογία του, κατά την οποία είχε καταθέσει υπόμνημα που ξεπερνούσε τις 80 σελίδες.

Ο προϊστάμενος Επιθεώρησης στην αίτηση για την άρση της προσωρινής κράτησης ανέφερε ότι κρατείτο «με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση της κοινής γνώμης και δεν ερείδεται σε πραγματικά περιστατικά, ούτε καν στον νόμο».

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι το εξιλαστήριο θύμα και σημειώνει: «Η έλλειψη χρηματοδότησης για τη συντήρηση της υποδομής, σε συνδυασμό με τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού, δημιουργεί εκρηκτικό μείγμα, το οποίο ανέκαθεν προβλημάτιζε τους εργαζομένους για τις επιπτώσεις που θα έχει στην ομαλή λειτουργία επιβατικών και εμπορικών αμαξοστοιχιών».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλο-παλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα