ΑΘΗΝΑ
15:54
|
03.05.2024
Η εταιρία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των αμαξοστοιχιών στο τμήμα ΘεσσαλονίκηΛάρισα, ανακοίνωσε για το Σαββατοκύριακο η Hellenic Train, λόγω εργασιών στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ν.Πόρων.

Στην ανακοίνωσή της η σιδηροδρομική εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών στο τμήμα Λάρισας – Θεσσαλονίκης όπου θα γίνουν οι εργασίες, θα πραγματοποιείται με λεωφορεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, το Σάββατο 23/03/2024 και την Κυριακή 24/03/2024 επέρχονται ορισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Θεσσαλονίκη, λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Σ.Σ. Ν. Πόρων από τον διαχειριστή υποδομής Ο.Σ.Ε.

Ειδικότερα, το Σάββατο 23/03/2024, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2594 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη) και 2595 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα) θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία με όλες τις ενδιάμεσες σταθμεύσεις.

Επίσης, την Κυριακή 24/03/2024 τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1590 – 1592 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη) και 1591 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα) καταργούνται μερικώς στο τμήμα Λάρισα – Λιτόχωρο – Λάρισα, και οι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν με λεωφορεία, χωρίς στάθμευση στον Σ.Σ. Ραψάνη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια συμβουλευτείτε τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών)».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα