ΑΘΗΝΑ
05:11
|
02.05.2024
Ξανά με την «σωστή πλευρά της ιστορίας», ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών», αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την χθεσινοβραδινή τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα που κόστισε την ζωή τουλάχιστον 115 ανθρώπων.

«Δυτικότερος της Δύσης», ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν παραλείπει, την ώρα που ολόκληρη η ανθρωπότητα καταδικάζει απερίφραστα τα όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, να καταδικάσει ταυτόχρονα τον «αυταρχισμό κρατών και ηγετών», ενώ δεν βλέπει παρά μόνο «θρησκευτικές ή φυλετικές» διαφορές πίσω από τα κίνητρα της επίθεσης.

«Όπως σταθερά αντιστεκόμαστε στην επιθετικότητα και στον αυταρχισμό κρατών και ηγετών, έτσι μένουμε απέναντι και στην ωμή βία η οποία εκδηλώνεται με πρόσχημα θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Είμαστε με την ελευθερία, τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό. Και η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων και τον λαό της Ρωσίας που θρηνεί τα παιδιά του», επισημαίνει ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα