ΑΘΗΝΑ
18:40
|
01.05.2024
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απαγχονισμένος στην καμπίνα του βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας 35χρονος αλλοδαπός, μέλος του πληρώματος ενός φορτηγού πλοίου με σημαία από τη Μάλτα, το οποίο ελλιμενιζόταν στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος για εργασίες συντήρησης και επισκευής.

Άμεσα, στο σημείο του τραγικού συμβάντος έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΟΛΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η προανάκριση της υπόθεσης βρίσκεται υπό την επιμέλεια του Δ’ Λιμενικού Τμήματος Περάματος, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για την ύπαρξη απαγχονισμένου άνδρα, εντός της καμπίνας του, σε φορτηγό πλοίο σημαίας Μάλτας, το οποίο ελλιμενιζόταν στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος για εργασίες συντήρησης-επισκευής.

Αμέσως μετέβησαν στην περιοχή στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό μέλος πληρώματος με ειδικότητα καθαριστή κουζίνας. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα