ΑΘΗΝΑ
13:39
|
04.05.2024
Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη, 4 Απριλίου, έλαβε ο 38χρονος δράστης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αποφάσισε να παρέμβει αυτεπάγγελτα προκειμένου να διερευνηθούν πιθανές ποινικές ευθύνες των αστυνομικών που υπηρετούσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονημένης 28χρονης που κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της.

Ο Αντώνης Ελευθεριάνος εξέδωσε εντολή για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας μετά την υποβολή της δικογραφίας στην Εισαγγελία σχετικά με τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας, σε ένα ακόμα περιστατικό γυναικοκτονίας.

Ο εισαγγελέας που θα διεξάγει την έρευνα θα περιμένει το αποτέλεσμα της έκθεσης της Ειδικής Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Την Πέμπτη η απολογία

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη, 4 Απριλίου, έλαβε ο 38χρονος δράστης, ο οποίος έλαβε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 28χρονης γυναίκας νοσηλευόταν λόγω αυτοτραυματισμού με μαχαίρι προκάλεσε λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε φρουρούμενος στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να απολογηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς χρήση.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

2 στους 5 Αμερικανούς ψηφοφόρους πιστεύουν ότι ένας δεύτερος εμφύλιος είναι πιθανός

Βραζιλία: Αυξημένος ο αριθμός των νεκρών λόγω πλημμυρών-Κατέρρευσε φράγμα

Κρήτη: Πρόστιμα και συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ

Γερμανία: Εντοπίστηκε τάφος μισθοφόρου που πολέμησε στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα