ΑΘΗΝΑ
07:00
|
02.05.2024
«Η βαριά εγκληματικότητα γιγαντώνεται και οι πολίτες δεν νιώθουν ασφάλεια ούτε στις γειτονιές τους» αναφέρει σε άλλο σημείο η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
ΠΑΣΟΚ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συμπεράσματα από την ανατριχιαστική υπόθεση γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους βγάζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε σχέση με τους χειρισμούς της κυβέρνησης για θέματα που αφορούν κρούσματα ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας.

Εκτιμά πως η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των πολιτών και πως αρκείται στη διαφήμιση «μέτρων» για τη βία κατά των γυναικών δίχως να έχει κάνει τα αυτονόητα, όπως η κατάλληλη εκπαίδευση των αστυνομικών και η ενίσχυση αρμόδιων υπηρεσιών.

«Η βαριά εγκληματικότητα γιγαντώνεται και οι πολίτες δεν νιώθουν ασφάλεια ούτε στις γειτονιές τους» αναφέρει σε άλλο σημείο η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνοντας την αποστροφή «το περιπολικό δεν είναι ταξί» του τηλεφωνητή της ‘Αμεσης Δράσης σε συνέχεια της αδράνειας των αξιωματικών στο Α.Τ. απέναντι στην 28χρονη Κυριακή που αναζήτησε ασφάλεια και προστασία από τον δολοφόνο της, είναι γροθιά στο στομάχι.

«Ας μην αναζητούν άλλοθι  για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα σε πρωτόκολλα ενεργειών και επιχειρησιακούς κανονισμούς, που η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ερμηνεύει κατά το δοκούν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυβερνητική εμπλοκή στην… εμφιλοχώρηση Ινδών μεγιστάνων στην Ακρόπολη

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και πάλι σκόνη από την Αφρική

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα