ΑΘΗΝΑ
04:48
|
02.05.2024
Γιατί μια στιγμή, μια γυναικοκτονία να του χαλάει τα χίλια καλά που κάνει; Βασανίζεται, δεν το βλέπετε;
Ο «βασανισμός» του Πρωθυπουργού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μην λιθοβολείτε άλλον τον Πρωθυπουργό ρε παιδιά, έλεος! Δείξτε λίγο έλεος σε έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει τόσα μέτωπα παράλληλα: Σκάνδαλο για την τραγωδία των Τεμπών, μονταζιέρα, πρώην και νυν (και αεί) υπουργό-βουλευτή κ. Αχ. Καραμανλή για πιθανή ενοχή του στην τραγωδία με τους 57 νεκρούς. Ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων με αλλεπάλληλες καταλήψεις και κινητοποιήσεις φοιτητών και ακαδημαϊκών καθηγητών σε όλη τη χώρα. Κινητοποιήσεις υγειονομικών και σκάνδαλα με τα απογευματινά χειρουργεία.

Και τώρα έχουμε τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους. Δηλαδή, επειδή μια γυναίκα δολοφονήθηκε έξω από το φυλάκιο αστυνομίας (αφού είχε πάει να ζητήσει βοήθεια και δεν της δόθηκε ποτέ) να φταίει ΚΑΙ για αυτό ο Πρωθυπουργός. Εντάξει, φτάνει! Και όπως δήλωσε και ο κ. Μαντούβαλος (πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μην το ξεχνάμε):

«Εδώ απέτυχε η αστυνομία στο 100%. Όμως, σε κάποια πράγματα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη… Εγώ ως Πέτρος Μαντούβαλος πιστεύω και τον νέο αρχηγό της αστυνομίας και τη φυσική ηγεσία, αλλά και τον υπουργό, αλλά στο τέλος τέλος και την κυβέρνηση ρε παιδιά…

Δεν γίνεται να βασανίζεται εκείνος ο Μητσοτάκης να κάνει χίλια πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή μια δολοφονία σε ένα αστυνομικό τμήμα! Αυτό δεν το δέχομαι.

Πριν σχολιάσω τον «βασανισμό» στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, δεν γίνεται να μην σχολιάσω, την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουμε ως πολίτες στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία, όπως αποδείχτηκε, είχε διαθέσιμο περιπολικό για να μεταφέρει την άτυχη κοπέλα σπίτι της, αλλά δεν της δόθηκε ποτέ αυτή η υπηρεσία, γιατί… είστε έτοιμοι να το ακούσετε; Έπρεπε να καλέσει το 100 για να το πει και να της προσφερθεί περιπολικό. Κάντε το λίγο εικόνα: Να είσαι στην Αστυνομία και να σου λένε οι αστυνομικοί, ότι πρέπει να καλέσεις το 100, για να πεις το πρόβλημά σου και τότε να καλέσεις περιπολικό!!

Πάμε παρακάτω: Δεν δέχεται τον λιθοβολισμό στην κυβέρνηση ο κ. Μαντούβαλος και έχει δίκιο. Χίλια καλά κάνει ο κύριος Μητσοτάκης, δεν πρέπει να του χαλάμε το φιζίκ (ελληνιστί) για μια κακιά στιγμή. Σα να μου θυμίζει κάτι αυτή η φράση…

Α, ναι καλέ, οι «θυσίες» στα Τέμπη που έπρεπε να γίνουν (στην παρούσα κυβέρνηση βεβαίως, βεβαίως) για να μεταμορφωθεί ο ΟΣΕ σε ένα άρτιο σιδηροδρομικό σύστημα.

Έχεις μείνει άναυδος; Κρατήσου, γιατί σου έχω και άλλη δήλωση στο καπάκι από τον κ. Μηταράκη:

«Πρέπει να ξαναδούμε τους κανόνες εμπλοκής για τη χρήση όπλων από τους αστυνομικούς. Φανταστείτε ο φρουρός που ήταν στο τμήμα να είχε βγάλει το όπλο του πριν ο δράστης μαχαιρώσει την άτυχη γυναίκα και να τον είχε πυροβολήσει. Πιθανότατα σήμερα θα μιλούσε η αντιπολίτευση για ακραία αστυνομική βία, θα είχε προφυλακιστεί ο Αστυνομικός και θα κινδύνευε να περάσει τη ζωή του στη φυλακή. Είναι λοιπόν ένα κρίσιμο ζήτημα που αυτή η στυγερή δολοφονία, αυτό το ακραίο περιστατικό, θα πρέπει να μας κάνει να αναστοχαστούμε για το πως θέλουμε η Αστυνομία να μπορεί να αντιμετωπίσει περιστατικά βίας».

Δολοφονείτε ελεύθεροι αδέρφια! Όπου βρείτε, ό,τι βρείτε μπαμ και κάτω, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, καθώς η Αστυνομία δεν πρόκειται να σε προστατέψει λόγω… αντιπολίτευσης.

Φαντάζεστε λοιπόν, η Αστυνομία να είχε πυροβολήσει (όχι απαραίτητα για να σκοτώσει, αλλά για παράδειγμα στον αέρα εκφοβίζοντας τον 39χρονο, λέω εγώ τώρα η άσχετη) τον δολοφόνο της κοπέλας, τι άλλο θα άκουγε ο κ. Μητσοτάκης; Ακόμα ένας βασανισμός στην πλάτη του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης!

Και κλείνω με έναν ευχάριστο-εμετικό διάλογο, που αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη κοινωνικοπολιτική Ελλάδα (ευχαριστούμε Luben TV-Πατήστε μέσα για να το δείτε):

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα