ΑΘΗΝΑ
05:32
|
03.05.2024
Ο δράστης φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Συγκεντρωμένο πλήθος έξω από τα δικαστήρια την ώρα που απολογούταν ο 39χρονος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, κρίθηκε ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως δεν θυμάται τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας, αρνούμενος να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις της 25ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

«Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» φέρεται να υποστήριξε στην ανακρίτρια.

Ο 39χρονος -ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχη- οπλοχρησία κατοχη ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση- φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να γίνει δεκτός ο ισχυρισμός του περί ακαταλόγιστου ή μειωμένου καταλογισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος, στο υπόμνημα που υπέβαλε στον ανακριτή, αναλύει τα ψυχιατρικά προβλήματα που, όπως υποστηρίζει, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, καθώς και τις φαρμακευτικές αγωγές που φέρεται να λαμβάνει.

Συγκεκριμένα, φέρεται να αναφέρει ότι έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει δύο φορές και ότι από το 2013 έως το 2023 έχει νοσηλευθεί 7 φορές τόσο σε ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές, όσο και δημόσιες δομές. Παράλληλα, φέρεται να υποστήριξε πως παθαίνει ψυχωτικά επεισόδια, καθώς και ότι έχει διαγνωστεί για σοβαρές ψυχικές ασθένειες.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα