ΑΘΗΝΑ
13:09
|
03.05.2024
Η ίδια βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τον εφιάλτη που ζούσε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μαθήτρια γυμνασίου της Αλεξανδρούπολη υπέβαλε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον ενός καθηγητή, ο οποίος αυτήν τη στιγμή έχει προσαχθεί σε Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr η μαθήτρια Γυμνασίου συστηματικά -όπως κατήγγειλε- παρενοχλούνταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ο οποίος είναι περίπου 55 ετών, και επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ της μιλούσε με απρέπεια προσβάλλοντας τη γεννετήσια αξιοπρέπειά της.

Η ίδια βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο τον εφιάλτη που ζούσε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης όπου και υπέβαλε τη σχετική μηνυτήρια αναφορά.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός ωρών η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς δεν αποκλείεται στα αυτιά των αστυνομικών να φτάσουν πληροφορίες και για άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο καθηγητή. Και επειδή η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ο ίδιος έχει προσλάβει ήδη δικηγόρο ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα