ΑΘΗΝΑ
18:43
|
21.05.2024
«Η Εγνατία Οδός σήμερα είναι επικίνδυνη, γιατί η συντήρηση που γινόταν ήταν πολύ επιφανειακή» ανέφερε ο Περιφερειάρχης, σε συνάντηση της περασμένης Πέμπτης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Εισαγγελέας Ιωαννίνων διέταξε την διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, αναφορικά με την επικινδυνότητα της Εγνατίας Οδού, αλλά και σε σήραγγα στην περιοχή που παρακάμπτει την Κατάρα και είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost , στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Ηπείρου συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης, οι αρχηγοί τριών πολιτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αντιπεριφερειάρχες, καθώς και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Επιτροπής, ενώ παρακολουθούσαν και εκπρόσωποι άλλων δύο πολιτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που δεν συμμετέχουν ενεργά στην συνεδρίαση.

«Η Εγνατία Οδός σήμερα είναι επικίνδυνη.. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η συντήρηση που γινόταν ήταν πολύ επιφανειακή» ανέφερε ο Περιφερειάρχης, στη συνάντηση της περασμένης Πέμπτης.

Συνέχισε με ειδική αναφορά στη σήραγγα λέγοντας πως «θα σας πω μόνο ένα πράγμα που πρέπει άμεσα να γίνει. Είναι η μία από τις δύο σήραγγες της Κατάρας. Πρέπει να κλείσει για πάρα πολύ καιρό για να γίνουν όλα από την αρχή μέσα». «Γιατί μπορεί να συμβεί ατύχημα.. Η σήραγγα έχει χαλάσει.. Όλα από κάτω. Είναι έτοιμo να καταρρεύσει, θέλει πολλά λεφτά και πάρα πολύ δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Έξι μήνες φυλάκιση στους ιδιοκτήτες για τις παραστάσεις με δελφίνια

Ρωσία: Στρατιωτική άσκηση με τακτικά πυρηνικά όπλα

Διχογνωμίες για την πρόταση του εισαγγελέα του ΔΠΔ κατά Ισραήλ και Χαμάς

Ισραηλινοί αξιωματούχοι κατέσχεσαν τον εξοπλισμό των δημοσιογράφων του AP

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα