ΑΘΗΝΑ
03:59
|
02.05.2024
Η Ανοιχτή Συνέλευση «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων» καλεί σε πορεία στις 19.00, την ίδια μέρα που θα ξεκινήσει η επέκταση του εργοταξίου.
«Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ανοιχτή Συνέλευση «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων» προχώρησε σε ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί, ότι σήμερα, 10 Απριλίου λήγει η προθεσμία που έδωσε ο Δήμος Αθηναίων στα μαγαζιά να μαζέψουν τα καθίσματά τους, προκειμένου να προχωρήσει η επέκταση του εργοταξίου της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Στην ίδια ανακοίνωση καλεί σε συγκέντρωση-διαμαρτυρία την ίδια μέρα το απόγευμα στις 19.00.

Η ανακοίνωση της Ανοιχτή Συνέλευση «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων»:

ΜΠΙΖΝΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Λήγει σήμερα, 10/4, η προθεσμία που έδωσε ο δήμος Αθηναίων σε μαγαζιά της πλατείας Εξαρχείων, προκειμένου να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα και οι εργολάβοι της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ να προχωρήσουν ανεμπόδιστα στην επέκταση του εργοταξίου, στην πλήρη κατάληψη του χώρου της πλατείας, στην τοποθέτηση των λαμαρινών επί της Στουρνάρη και της Σπ. Τρικούπη. (Είναι ο ίδιος δήμος που δίνει αβέρτα άδειες σε μαγαζιά για κατάληψη κάθε σπιθαμής πεζοδρομίου και ελεύθερου χώρου, κάνοντας τα Εξάρχεια και όλο το κέντρο της πόλης ένα απέραντο διασκεδαστήριο). Από αύριο τυπικά μπορεί να έρθουν οι μπουλντόζες και οι γερανοί, πάντα με τη συνοδεία ΜΑΤ, αφού πρόκειται για ένα έργο που μόνο οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι θέλουν και επιβάλλεται δια της βίας.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.

Θα γίνουμε εμπόδια στα σχέδιά τους με τον τρόπο που μπορούμε. Όταν αντιληφθούμε ότι έρχονται κατεβαίνουμε στην πλατεία. Την ίδια μέρα στις 7μ.μ. πορεία γειτονιάς. Και μέχρι τότε η πλατεία παραμένει δική μας. Με χώρο για όλους και όλες.

Ανοιχτή Συνέλευση “Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα