ΑΘΗΝΑ
13:29
|
03.05.2024
Εισαγγελείς ζητούν να μετατεθεί η δίκη της 6ης Μαΐου για τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο λόγω αιφνίδιων προβλημάτων υγείας της Ναντίν Μενέντεζ.
Το ζεύγος Μενέντεζ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναβολή για τουλάχιστον δύο μήνες ζήτησαν χτες εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη σχετικά με την υπόθεση που εκκρεμεί σε βάρος του γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ Μπομπ Μενέντες και της συζύγου του, Ναντίν, για διαφθορά, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η τελευταία και απαιτεί χειρουργική επέμβαση.

Σε επιστολή των εισαγγελέων προς τον περιφερειακό δικαστή των ΗΠΑ Σίντνεϊ Στάιν στο Μανχάταν, ζητούν να μετατεθεί η δίκη της 6ης Μαΐου για τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, αν και εξακολουθούν να αντιτίθενται στην ικανοποίηση των αιτημάτων των Μενέντεζ να δικαστούν χωριστά.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Μπομπ Μενέντες παραιτήθηκε από τη θέση του προεδρεύοντος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας μετά τη σύλληψή του με τις κατηγορίες περί διαφθοράς και δωροδοκίας τόσο του ιδίου όσο και της συζύγου του από άτομα που δρούσαν για λογαριασμό των κυβερνήσεων της Αιγύπτου και του Κατάρ.

Ο Μπομπ Μενέντες αρνείται τις κατηγορίες, μιλά για σκευωρία και θα συμμετάσχει στις εκλογές του Νοέμβρη ως υποψήφιος στο Νιου Τζέρσεϊ όχι με τους Δημοκρατικούς (όπως έκανε εδώ και χρόνια) αλλά ως ανεξάρτητος, σε περίπτωση που αθωωθεί από το δικαστήριο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Κίνα: Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο Chang’e 6 με προορισμό τη Σελήνη

Βρετανία: Πρώτη μεγάλη νίκη του Εργατικού Κόμματος έναντι των Συντηρητικών του Σούνακ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα