ΑΘΗΝΑ
22:32
|
02.05.2024
Το κορίτσι είχε μεταφερθεί από τη μητέρα του νοσοκομείο, υποφέροντας από πόνους στην περιοχή του πρωκτού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης του.

Το κορίτσι είχε μεταφερθεί από την μητέρα του στο Τζάνειο Νοσοκομείο, το μεσημέρι του Σαββάτου,  μιας και υπέφερε από πόνους στην περιοχή του πρωκτού. Σε σχετικές ερωτήσεις των γιατρών, η ανήλικη ανέφερε ότι ο πατέρας της την παρενόχλησε στην προαναφερόμενη περιοχή του σώματός της, στο σπίτι τους στο Πέραμα.

Τότε, ενεργοποιήθηκε από το Νοσοκομείο το πρωτόκολλο για περιπτώσεις κακοποίησης και ενημερώθηκε αρχικά το «100» και ακολούθως η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία επιλήφθηκε και της προανάκρισης.

Από τις Αρχές παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και λήψη DNA, ενώ κατασχέθηκε και το εσώρουχο του παιδιού.

Ο δράστης αρχικά προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην Προστασία Ανηλίκων, όπου και συνελήφθη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα