ΑΘΗΝΑ
20:05
|
30.04.2024
18 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ομάν, ενώ το αεροδρόμιο του Ντουμπάι διέκοψε τις πτήσεις.
Πλημμύρες στο Ντουμπάι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Τρίτη (16/4), πλημμυρίζοντας μεγάλους αυτοκινητόδρομους και αναγκάζοντας οδηγούς να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους στο Ντουμπάι. Οι βροχοπτώσεις που σάρωσαν την περιοχή του Κόλπου, είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 18 άνθρωποι στο Ομάν.

Οι βροχές ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι διέκοψαν τις πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, όπου εκατοντάδες ταξιδιώτες συνωστίζονται για να εγκαταλείψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τον πολυτελή προορισμό των διακοπών τους.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB) ανακοίνωσε σήμερα (17/4), ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την κακοκαιρία, ενώ η Emirate Airlines ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε ότι αναστέλλει το τσεκ-ιν για τους επιβάτες που αναχωρούν από το εν λόγω αεροδρόμιο από τις 8 π.μ. σήμερα (τοπική ώρα, 07:00 ώρα Ελλάδας) μέχρι τα μεσάνυχτα λόγω των προβλημάτων που προκαλούν η κακοκαιρία και η κατάσταση των δρόμων.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε, πως οι πτήσεις καθυστερούν ή κατευθύνονται προς άλλα αεροδρόμια, ενώ πληρώματα αδυνατούν να φθάσουν στο αεροδρόμιο εξαιτίας της κακοκαιρίας.

«Εργαζόμαστε σκληρά για να επαναλάβουμε τις επιχειρήσεις το συντομότερο δυνατό μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες», αναφέρεται στην ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διαμαρτυρία vegans στο Σύνταγμα: «Η σφαγή δεν είναι αγάπη»

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης να αποβάλλει από την κυβέρνηση τον Βαρτζόπουλο

Ο Πέδρο Σάντσεθ πάλι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα