ΑΘΗΝΑ
01:37
|
05.05.2024
Στα αιτήματα των εργαζομένων, η διοίκηση απάντησε ζητώντας να μην προχωρήσουν στην κινητοποίηση για «να μην ταλαιπωρήσουν τους επιβάτες».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρούν σήμερα Παρασκευή, 26 Απριλίου, από τις 10 το πρωί οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του συνδικάτου.

Οι εργαζόμενοι που θα συγκεντρωθούν στις 11:00 έξω από τα γραφεία του Οργανισμού επί της Αλ. Παπαναστασίου, καλούν τη διοίκηση του οργανισμού και την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου να δώσουν οριστικά λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα των αστικών συγκοινωνιών της πόλης και των ίδιων.

Στην ανακοίνωση τίθεται σειρά ερωτημάτων για τον προωθούμενο ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό, που αφορά την παραχώρηση συγκοινωνιακού έργου σε ιδιώτες, ύψους 646.800.000 ευρώ, ενώ ζητείται λύση σχετικά με την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και την έκδοση Φ.Ε.Κ. ανθυγιεινού επιδόματος, ζητήματα, τα οποία έχουν παραπεμφθεί για επίλυση σε μελλοντικό χρόνο.

Στα αιτήματα των εργαζομένων, η διοίκηση του ΟΑΣΘ απάντησε ζητώντας να μην προχωρήσουν στην κινητοποίηση για «να μην ταλαιπωρήσουν τους επιβάτες».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Ανδρουλάκης: Την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Ιαπωνία: Απογοήτευση για τα σχόλια του Τζο Μπάιντεν περί ξενοφοβικών ασιατικών κρατών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα