ΑΘΗΝΑ
19:29
|
06.05.2024
Η δήλωση της ByteDance ήρθε ως απάντηση σε άρθρο, το οποίο ανέφερε ότι εξετάζονται πιθανά σενάρια πώλησης του TikTok.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πως δεν έχει «καμία πρόθεση» να πουλήσει το TikTok, ανακοίνωσε η κινεζική μητρική εταιρία ByteDance, μετά την ψήφιση νόμου στις ΗΠΑ, με τον οποίο αναγκάζουν την εταιρεία να πουλήσει την εφαρμογή, εάν επιθυμεί να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στη χώρα.

«Η ByteDance δεν σκοπεύει να πουλήσει το TikTok», δημοσίευσε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο Toutiao, μια από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που κατέχει. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ByteDance ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αμφισβητήσει στο δικαστήριο τον «αντισυνταγματικό» νόμο.

Η δήλωση της ByteDance ήρθε ως απάντηση σε ένα άρθρο του ιστότοπου τεχνολογίας, The Information, το οποίο ανέφερε ότι εξετάζονται πιθανά σενάρια πώλησης του TikTok στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς τον αλγόριθμο με τον οποίο λειτουργεί η εφαρμογή.

«Οι ειδήσεις από ξένα μέσα που αναφέρουν ότι η ByteDance πουλά το TikTok δεν είναι αληθής», ανέφερε η εταιρεία στην ανάρτησή της, συνοδευόμενη από μια εικόνα του άρθρου, γράφοντας «ψευδή φήμη» στα κινέζικα.

«Είμαστε βέβαιοι και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά σας στα δικαστήρια», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του TikTok, Σου Ζι Τσιου, σε ένα βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα αυτή την εβδομάδα. «Τα γεγονότα και το Σύνταγμα είναι με το μέρος μας… να είστε σίγουροι, δεν θα πάμε πουθενά».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Η Ουκρανία ρισκάρει να χάσει πόλη-κλειδί πριν το καλοκαίρι

Χαβιέρ Μιλέι: Το ζήτημα των Φόκλαντς θα κρατήσει για δεκαετίες. Καμιά σύγκρουση με Βρετανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα