ΑΘΗΝΑ
12:26
|
09.05.2024
Με βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.
Μετήχθησαν οι 31 από τους συλληφθέντες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώπιον των ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου 2023, μετήχθησαν σήμερα 31 από τους συλληφθέντες της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στις αρχές της εβδομάδας.

Η πρώτη μεγάλη ομάδα εκ των 64 συνολικά κατηγορουμένων, μεταξύ άλλων και για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων κάτω από δρακόντεια μέτρα, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να απολογηθούν αύριο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση περιλαμβάνει συνολικά 28 κατηγορίες από τις οποίες οι 12 είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Χθες, Παρασκευή, προφυλακιστέοι κρίθηκαν 3 εκ των κατηγορουμένων για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών για την οποία έχει συνταχθεί ξεχωριστό κατηγορητήριο, ενώ 7 αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν τουλάχιστον τέσσερα νέα εντάλματα για άτομα τα οποία φέρονται να είχαν ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ιρλανδία: Το Trinity College κόβει σχέσεις με ισραηλινές εταιρίες κατόπιν πιέσεων

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα στη Ράφα- Εκατοντάδες χιλιάδες προσπαθούν να διαφύγουν

Ρωσία: Παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία

Σπηλιωτόπουλος: Έχω αποστασιοποιηθεί πολιτικά και ψυχικά από τη ΝΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα