ΑΘΗΝΑ
20:22
|
22.05.2024
Σύμφωνα με ρεπορτάζ το RIA Novosti, ο τάφος ανήκει σε έναν μισθοφόρο ο οποίος σκοτώθηκε στην Ουκρανία στα μέσα του Μαρτίου.
ο τάφος του μισθοφόρου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ένα νεκροταφείο κοντά στη Νυρεμβέργη βρέθηκε ο τάφος ενός νεκρού μισθοφόρου που πολέμησε στην Ουκρανία όπως αναφέρει το RIA Novosti.

Το όνομα του στρατιώτη ήταν Stefan Roland Puri. Διοικούσε μία από τις μονάδες της «λεγεώνας των ξένων» των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Ο Puri πολεμούσε στο πλευρό του Κιέβου για σχεδόν δύο χρόνια, μέχρι που στις 13 Μαρτίου χτυπήθηκε από πλήγμα πυροβολικού στο σκάμμα. Στις 3 Μαΐου, το Ολλανδικό ειδησεογραφικό NOS ανέφερε ότι ο ουκρανικός στρατός υπέστη πισωγυρίσματα λόγω σοβαρής έλλειψης προσωπικού.

Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας τον Απρίλιο έχαναν καθημερινά χίλιους ανθρώπους. Τον Απρίλιο, ο πρώην αξιωματικός της γαλλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πληροφοριών Nicolas Cinquini μίλησε για τις απώλειες μεταξύ των Γάλλων μισθοφόρων στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εξολόθρευσαν 60 ξένους και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βόρεια Μακεδονία: Παραιτήθηκε ο αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Κοβάτσεφσκι

Προωθείται για ψήφιση το νομοσχέδιο κατά της ακρίβειας

Λαμία: Λουκέτο στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα από τον ΕΦΕΤ

Οργή Νετανιάχου στην κίνηση Νορβηγίας, Ισπανίας και Ιρλανδίας υπέρ της Παλαιστίνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα