ΑΘΗΝΑ
23:57
|
19.05.2024
Ήταν 14 Απριλίου, όταν η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε πει: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου».
Φλέσσα για Τέμπη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις 14 Απριλίου η κα. Φλέσσα είχε τονίσει σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών το απίστευτο «Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Και όμως, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα, παρά τον ορυμαγδό αντιδράσεων που ξεσήκωσε επιμένει σε αυτή την άποψη.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή TLive του Alpha, η Βίκυ Φλέσσα υποστήριξε μάλιστα, ότι το βίντεο ήταν παράνομο και πως έγινε κοπτοραπτική στα λεγόμενά της, ισχυριζόμενη ότι είπε αυτά που είπε για τα Τέμπη «με αγάπη», απαντώντας σε ερώτηση προσώπου από το κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου της, που τη ρώτησε «γιατί κατεβαίνει στις εκλογές με αυτή την ελεεινή κυβέρνηση και τους εγκληματίες που σκότωσαν τα παιδιά στα Τέμπη».

Υπενθυμίζεται, ότι η κυνική δήλωση της κ. Φλέσσα στις 14/4 είχε προκαλέσει την οργή των οικογενειών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είχε καταγγείλει τη Βίκυ Φλέσσα για κυνισμό και «προσπάθεια να υπερασπιστεί την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη και να την “ξεπλύνει” από συγκεκριμένες ευθύνες συγκεκριμένων στελεχών της, οι οποίες δεν περιορίζονται στην ίδια την τραγωδία, αλλά και σε όλα όσα ακολούθησαν και αποκαλύπτονται συνεχώς, συνιστά βαθύτατη προσβολή προς τους συγγενείς των θυμάτων, που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για απόδοση δικαιοσύνης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Κουτσούμπας: Ο λαός να «κοντύνει» αποφασιστικά την κυβέρνηση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα