ΑΘΗΝΑ
02:00
|
20.05.2024
Το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των τεχνικών βλαβών που παρουσιάζουν τα αεροσκάφη της εταιρίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αεροσκάφος Boeing 767 αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης χωρίς τις μπροστινές ρόδες προσγείωσης το πρωί της Τετάρτης, με το περιστατικό να έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τεχνικών βλαβών που παρουσιάζουν τα αεροσκάφη της εταιρίας.

Το αεροσκάφος Boeing 767, που ξεκίνησε από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού την Τετάρτη, ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ότι το σύστημα προσγείωσης δεν είχε ανοίξει, ανέφερε το υπουργείο Μεταφορών της Τουρκίας.

Ο πιλότος του αεροπλάνου, με την βοήθεια του πύργου ελέγχου, αναγκάστηκε να προσγειώσει το σκάφος στις πίσω ρόδες και στη συνέχεια να «ακουμπήσει» την άτρακτο στον διάδρομο προσγείωσης, με αποτέλεσμα να ξεπηδήσουν σπίθες και να δημιουργηθεί καπνός.

Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του περιστατικού, που συνέβη σε πτήση που εκτελούσε η εταιρεία παράδοσης FedEx, σύμφωνα με το υπουργείο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών, στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι ώστε να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της βλάβης.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα