ΑΘΗΝΑ
11:37
|
20.05.2024
Αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι, ώστε να ανακοπεί η απόφαση απόλυσής τους,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την απόλυση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στις 12 Μαΐου και την παύση της μισθοδοσίας επισημοποίησε σήμερα η κυβέρνηση, με τη σημερινή δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 2686/2024, βάσει της οποίας οι απολυμένοι εργαζόμενοι καλούνται είτε να μπουν στο ταμείο ανεργίας είτε να δηλώσουν συμμετοχή στα κοινωφελή προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Παράλληλα, αναμένεται να εκδοθεί σήμερα η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι, ακριβώς ώστε να ανακοπεί η απόφαση απόλυσής τους.

Παράλληλα, κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά των σωματείων, στην οποία προειδοποιούν για τον κίνδυνο σοβαρού βιομηχανικού δυστυχήματος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, από σειρά χημικών και άλλων παραγόντων, στην περίπτωση που μείνουν αφύλακτες, χωρίς την επιτήρηση από τους εξειδικευμένους τεχνικούς.

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι καλούν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή, 10 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, ώστε να υπερασπιστεί η λειτουργία του εργοστασίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο

Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί

Κυριαρχία Στασινού στις εκλογές του ΤΕΕ

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και σκόνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα