ΑΘΗΝΑ
01:57
|
16.07.2024
Η Ανοιχτή Συνέλευση καλεί σε πορεία τη μέρα της επέκτασης του εργοταξίου στην 19.00 στην Τσαμαδού.
Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ανοιχτή Συνέλευση «Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων» ενημερώνει τον κόσμο για την επέκταση του εργοταξίου στην πλατεία Εξαρχείων και καλεί σε συγκέντρωση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μέχρι τέλος της εβδομάδας και γνωρίζοντας ότι και το Σάββατο θεωρείται εργάσιμη ημέρα στα εργοτάξια της γραμμής 4 του μετρό, αναμένεται η επέκταση του εργοταξίου της πλατείας Εξαρχείων.

Είμαστε σε επιφυλακή, όπως συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό, με το πρωινό παρατηρητήριο να λειτουργεί στην πλατεία από νωρίς το πρωί.

Όταν έρθει ενημέρωση πως ξεκινούν εργασίες, συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία και το απόγευμα της ίδιας ημέρας προχωράμε σε πορεία γειτονιάς, 7 μ.μ. στην Τσαμαδού. Εφόσον δεν έρθουν Πέμπτη, ραντεβού για συνέλευση, 9/5, 7μ.μ. στο κηπάκι της Τσαμαδού.

Η επέκταση του εργοταξίου είναι η συνέχεια ενός έργου ανεπιθύμητου στη γειτονιά των Εξαρχείων. Η πλήρης καταστροφή της μοναδικής πλατείας της γειτονιάς, τα προβλήματα και οι κίνδυνοι που το ίδιο το εργοτάξιο έχει και πάνω από όλα, ο πραγματικός στόχος αυτού του έργου, που δεν είναι συγκοινωνιακός, αλλά άκρως πολιτικός και οδηγεί στον εκτοπισμό των τωρινών κατοίκων, στην αλλαγή χρήσης των χώρων της γειτονιάς, στη μετάλλαξη της φυσιογνωμίας της για χάρη της τουριστικοποίησης και της εξυπηρέτησης μεγαλοσυμφερόντων είναι λόγοι που το μετρό στην πλατεία Εξαρχείων είναι εχθρικό μέσο προς εμάς.

Δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να πάρουμε την πλατεία μας πίσω.* η συνέλευσή μας, στηρίζοντας το εγχείρημα της κατάληψης του Εξωστρεφή, θα βρίσκεται σήμερα εκεί, κρατώντας το καφενείο, από τις 6.00 μ.μ.

Ανοιχτή Συνέλευση Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΔΑΚΕ προς Μενδώνη: Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός που φέρει υπογραφή κατηγορούμενης στο κύκλωμα εκβιαστών

Η -διορισμένη από την υπουργό- πρόεδρος της Επιτροπής του διαγωνισμού για την παραχώρηση του ελέγχου των εισόδων στην Ακρόπολη, βρίσκεται προφυλακισμένη, για την υπόθεση εκβιασμών.
ΣΥΝΑΦΗ

Έδειραν 16χρονο στα Ανώγεια Κρήτης γιατί φορούσε…σκουλαρίκι και βερμούδα

Να ποιον διάλεξε για υποψήφιο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ο Τραμπ

Η Γάζα στο επίκεντρο συνάντησης Μπλίνκεν με Χανέγκμπι και Ντέρμερ

Δυτική Ελλάδα: Χτύπησε και έριξε στη θάλασσα την πρώην σύζυγό του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα