ΑΘΗΝΑ
21:37
|
20.05.2024
Σύμφωνα με πηγές εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος».
Δολοφονία Λυγγερίδη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την πολύωρη απολογία του στον αρμόδιο ανακριτή, ο 31χρονος «Shark» κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο «Shark» κατηγορείται για την ηθική αυτουργία για τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στου Ρέντη. Ο ίδιος παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα (10/5) στην υποδιεύθυνση καταπολέμησης Αθλητικής Βίας, συνοδεία του δικηγόρου του.

Ο «Shark» φέρεται να ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να εντοπίσει το σημείο, που βρίσκονταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, κατά τα επεισόδια στου Ρέντη, ώστε να κινηθούν οι χούλιγκαν προς το μέρος τους. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς έχει τρεις δικογραφίες σε βάρος του, εκ των οποίων οι δύο για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του. 

Στο σπίτι του είχε εντοπιστεί πλήθος φυσιγγίων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος», ο οποίος δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες και αυτός στην αστυνομία.  

Ο Shark μαζί με άλλα «ηγετικά στελέχη» κατηγορούνται για την οργάνωση των επιθέσεων στου Ρέντη και για ηθική αυτουργία και συναυτουργία στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, όπως επίσης και για εγκληματική οργάνωση που ως περιφερόμενος στρατός συμμετείχε σε τουλάχιστον 10 περιστατικά βίας σε αθλητικούς χώρους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λαμία: Σταφυλόκοκκος στα γεύματα που προκάλεσαν δηλητηρίαση στους μαθητές

Ιταλία: Γέννησε στο κρουαζιερόπλοιο και σκότωσε το βρέφος

Ναυάγιο στην Πύλο: Ξεκινά στις 21/5 η δίκη για την πολύνεκρη τραγωδία

Η πορτογαλική νεολαία πέφτει στα δόκανα της Ακροδεξιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα