ΑΘΗΝΑ
10:27
|
19.05.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Ειδήσεις και σχόλια για τον κόσμο μας από το Κοσμοδρόμιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καλή είναι η κοπέλα, άλλωστε την ξέραμε και από πριν και όσο για κάτι αριστερούς «κουλτουριάρηδες» που διαφωνούν με το τραγούδι και θα θέλανε τη Μαρίζα Κωχ να μας εκπροσωπήσει, ας είχαν φροντίσει να μην θέλει η κοινωνία, «τέτοια». Μόνη  ένσταση,  η φουφούλα από «sanitas foil» που φόρεσε στον ημιτελικό. Πρέπει να αλλάξει ενδυματολόγο πάραυτα, διαφορετικά τη βλέπω στον τελικό, τυλιγμένη σε λαδόκολλα.

Υπήρχε καθεστώς, που δεν θα επέτρεπε ούτε κατά διάνοια τέτοια κατάντια και μελαγχολία, αλλά μου θέλατε «winds of change».

Πολύ θα ήθελα να δω τα μούτρα του μιλιταριστή Μακρόν, όταν σήκωσε το κεφάλι και είδε να σχηματίζεται η ρωσική σημαία στους ουρανούς (του).

Δεν θα έπρεπε να κάνει μήνυση ο Βαρουφάκης στην Γερμανία από μόνος του, λες και είναι ο μοναδικός πολίτης ενός ερημικού νησιού, αλλά η ραγιάδικη κυβέρνηση, θα έπρεπε να κάνει έστω ένα στοιχειώδες διάβημα για τον (κοινοτικό) πολίτη της, ανεξαρτήτως πολιτικού πρόσημου. 

Άστο Βίκυ μου κι εμείς με αγάπη σου λέμε, τράβα σπίτι σου, μην μας ταλαιπωρείς άλλο με τόσες βαρύγδουπες «πολιτικές» δηλώσεις και κάτσε μπροστά στον καθρέφτη σου και πες ό,τι θες, κάνε και την Έντιθ Πιάφ ή «πώς χτενίζεται η Βουγιουκλάκη» που πρόσταζαν  κάποτε και οι τσιγγάνοι τις αρκούδες στα πανηγύρια.

Too little too late, για να το πούμε στην γλώσσα τους. Ανέξοδο πλέον και ως μέτρο, μετά τα υπερκέρδη της. Μήπως θα έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να περιορίσει έστω και λίγο τον φαρισαϊσμό της;

Από τους λίγους προέδρους που θα επισκεφτούν τη Ρωσία, όχι από υποχρέωση, αλλά από ευγνωμοσύνη,  καθώς και για τους πολλούς  ιστορικούς δεσμούς, δεκαετιών.

Τα δικά μας, γιατί κοιμούνται όταν σε όλον τον κόσμο υπάρχουν κινητοποιήσεις;

Συμφωνούμε απολύτως με τη λεζάντα της φωτογραφίας. Καλό ταξίδι.

Socrates drank the conium, για σήμερα… τι άλλο:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Με παραίτηση από την κυβέρνηση Νετανιάχου απειλεί ο Μπένι Γκαντς

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα