ΑΘΗΝΑ
01:56
|
16.06.2024
Σήμερα στις 7 το απόγευμα, στον χώρο της οργάνωσης Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση», με τη συμμετοχή του συντονιστή Ευρώπης του Samidoun.
Το Samidoun είναι ένα διεθνές δίκτυο αλληλεγγύης τόσο στους παλαιστίνιους κρατούμενους, όσο και στον ίδιο τον αγώνα απελευθέρωσης της Παλαιστίνης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκδήλωση με τη συμμετοχή του Μοχάμεντ Κατίμπ, συντονιστή Ευρώπης του Δικτύου Αλληλεγγύης για τους Παλαιστίνιους Κρατουμένους (Samidoun), διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα στον χώρο της (Μεθώνης 48, Εξάρχεια) στην Αθήνα η οργάνωση «Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση».

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση συνέντευξης που έδωσε ο συντονιστής του Samidoun, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο και θα ακολουθήσει διάλογος με τον διωκόμενο Παλαιστίνιο αγωνιστή.

Το Samidoun που αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο με ενεργή πολιτική δράση αλληλεγγύης τόσο στους παλαιστίνιους κρατούμενους, όσο και στον ίδιο τον αγώνα απελευθέρωσης της Παλαιστίνης στα πλαίσια ενημέρωσης ευαισθητοποίησης, αλλά και δράσης μέσω κινητοποιήσεων στις πόλεις που εδράζεται. Το δίκτυο και πριν αλλά και κυρίως μετά την 7η Οκτώβρη έχει δεχτεί ιδιαίτερη καταστολή σε χώρες όπως η Γερμανία και το Βέλγιο με απαγορεύσεις και χτυπήματα διαδηλώσεων και διώξεις αγωνιστών που συμμετέχουν σε αυτό.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο Μοχάμεντ Κατίμπ, διώκεται για την πολιτική του δράση, καθώς δέχεται απειλές από το Βέλγικο κράτος, για άρση της άδεις παραμονή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν ενάντια στην ακροδεξιά ενόψει των πρόωρων εκλογών

Κινητοποιήσεις για Παλαιστίνη: Πού είναι το ελληνικό φοιτητικό κίνημα;

Βρέθηκε ζωντανός ο 22χρονος που αγνοούνταν στην Επανομή

Η αύξηση των επιθέσεων ανταρτών πυροδοτεί αιματηρές διαδηλώσεις στο ανατολικό Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα