ΑΘΗΝΑ
15:00
|
16.06.2024
Η νεαρή φαίνεται να έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή κοπέλα στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ, λίγο μετά τον κόμβο των Μαλίων, που είχε σταματήσει με την παρέα της.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα ήταν τουρίστρια που επισκεπτόταν την περιοχή, σενάριο που ανατράπηκε, καθώς τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι πρόκειται τελικά για μαθήτρια, η οποία γυρνούσε σπίτι της από το σχολείο.

Το neakriti.gr αναφέρει πως η 17χρονη, φεύγοντας από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα, αλλά έφυγε με τα πόδια και ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ, ενώ υπάρχουν αναφορές πως υπήρξαν οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Οι πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, ανέφεραν πως το δυστύχημα έγινε όταν η κοπέλα με μια παρέα από φίλες της σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου, πάνω στη γέφυρα, προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες. Τότε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η νεαρή έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει σε απόκρημνο σημείο.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, το ύψος της πτώσης εκτιμάται στα 50 μέτρα. Σύμφωνα με το μέσο, οι αρχές κρατούν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, διερευνώντας σενάρια όπως εκείνο της αυτοκτονίας ή του ατυχήματος.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία που ανέσυρε νεκρή την άτυχη μαθήτρια από τον γκρεμό μετά από δίωρη προσπάθεια, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Οι άλλες δύο φίλες της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η πυρκαγιά βόρεια του Λος Άντζελες εξαπλώνεται – Εκκένωση 1.200 ανθρώπων

Η αστυνομία του Αμβούργου πυροβόλησε άνδρα με τσεκούρι πριν από αγώνα του Euro

Όταν ο Γκάρι έκλεψε τη Γιούντιτ

Ερωτήματα και σύγχυση για την τακτική παύση πυρός του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα