ΑΘΗΝΑ
22:34
|
05.10.2024
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στο Χ φωτογραφίες με τα παράνομα emails του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.
Καταγγελίες Κατσή για Εξαδάχτυλο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και αφού δεν έχουν περάσει καλά-καλά ούτε λίγες ώρες από το πρόστιμο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στο υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων με στόχο εκλογικά οφέλη για την υποψήφια και μια παράνομη υπόθεση φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, «Μυαλό δεν βάζουν στη@neademokratia ούτε με την διαπόμπευση, ούτε με τα πρόστιμα της ΑΠΔΠΧ! Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ.@ExadaktylosAth κ πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του συλλόγου!», παραθέτοντας τις σχετικές φωτογραφίες.

«Καλά που δεν σέβονται το κράτος δικαίου και τους θεσμούς όπως ο ΠΙΣ και συμπεριφέρονται σαν νόμιμοι ιδιοκτήτες τους. Εδώ προκύπτουν ερωτήματα: Που βρήκε τα email των γιατρών και τους στέλνει προπαγανδιστικό υλικό; Έχουμε ζήτημα παραβίασης του GDPR? Πόσα #Ασημακοπούλου_gate έχει ο κ.Μητσοτάκης στις τάξεις του;Σε πόσους άλλους γιατρούς έχει πάει το email; Μας φέσωσαν 400χιλ€ πρόστιμο στους πολίτες για να μη μάθουμε τους υπευθύνους.Τώρα εκμεταλλεύονται και θεσμούς όπως ο Π.Ι.Σ. για ψηφαλάκια! Υ.Γ.: Η καταγγελία είναι με όνομα κ ευνόητα έχει σβηστεί», γράφει ο κ. Κάτσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέση Ανατολή: Στα πρόθυρα περιφερειακού πολέμου, ίσως του μεγαλύτερου στην Ιστορία της

Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για τον κίνδυνο πετρελαϊκού σοκ στη Μέση Ανατολή

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τη δημιουργία επιπλέον 49 ταξιαρχιών με 5.000 στρατιώτες σε κάθε μία

ΣΥΡΙΖΑ: Και επισήμως υποψήφιος για Πρόεδρος ο Απόστολος Γκλέτσος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα