ΑΘΗΝΑ
13:06
|
26.06.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Ειδήσεις και σχόλια για τον κόσμο μας από το Κοσμοδρόμιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν  πανελλήνιες, να πάνε όλα κατ’ ευχήν και όπως θέλουν να προκύψει.

Εγώ, θα συμφωνήσω με τον Άδωνι και θα κάνω και συγκεκριμένες προβλέψεις αν έρθουν οι αριστεροί στα πράγματα ξανά:

  • Λοιπόν, βαστάτε: θα κάψουν για αρχή, την Πάρνηθα, την Εύβοια και τη Ρόδο. Θα κάψουν το δάσος της Δαδιάς. 
    Θα πάνε τη βενζίνη 2 ευρώ.
  • Θα αυξηθεί η τιμή του «καροτσιού» στο σούπερ μάρκετ μέσα σε δύο χρόνια κατά 30% και τόσο περίπου θα αυξηθεί και η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος: γνωστά άλλωστε τα κονέ της Αριστεράς με τους ολιγάρχες της ενέργειας στην  χώρα.
  • Θα πληρώνετε στα δημόσια νοσοκομεία τα απογευματινά χειρουργεία! Άσχετα αν με τους φόρους σας τόσα χρόνια χρηματοδοτούσατε το ΕΣΥ, ακριβώς, για να έχετε δωρεάν περίθαλψη, την κακιά την ώρα.
  • Θα απειλούν κάθε μέρα οι Τούρκοι ότι «θα έρθουν βράδυ».
  • Θα πεθάνουν από μια πανδημία που θα στείλει ο θεός, μόλις μάθει ότι πλάκωσαν οι αριστεροί, 37000 άνθρωποι ( 50% πάνω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο) και θα βάλουν τα τραίνα να στουκάρουν μετωπικά με 160 χιλιόμετρα την ώρα.

Ενώ με την κυβέρνηση Άδωνι, δεν θα συμβεί τίποτε από αυτά. Θα είμαστε σαν να ζούμε στην Αρούμπα, στο Κη Λάργκο και στο Κοκόμο, come on pretty mama.

Κατά τη διάρκεια της εφόδου στο Ευρωκοινοβούλιο για να ανακαλύψουν τη «ρωσική επιρροή» -αλήθεια, πόσο ψηλαφητή μπορεί να είναι αυτή;- ανάμεσα στους υπαλλήλους που την είχαν στην κατοχή τους, άλλος με το «σφύρο» έκανε πως καρφώνει το κάδρο με τον γέρο με το τσιμπούκι στον τοίχο, άλλος με το «δρέπανο» , έκανε πως κλαδεύει με μανία ένα γλαστράκι που είχε στο περβάζι του παραθύρου στο γραφείο του, ενώ ένας άλλος, που είναι και ο μόνος που συνελήφθη,  δεν πρόλαβε να κρύψει όλες τις μπάμπουσκες, που είχε απλωμένες στο τραπέζι και τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω με την πιο μικρή μπάμπουσκα στα χέρια, ενώ τα λαγωνικά, όταν άνοιξαν το γραφείο του, βρήκαν και τις υπόλοιπες, με αποτέλεσμα να προσαχθεί βίαια στην Ασφάλεια των Βρυξελλών (ε) για να ομολογήσει πού και από ποιον τις βρήκε.

Κάπου εκεί και η γάτα Ιμαλαΐων, τρώει γατοκροκέτες, αλλά ως μπλαζέ, δεν ήθελε να φωτογραφηθεί… no pictures please… και νιάου, γενικώς.

Κάτι σαν προφητεία του Παΐσιου: θα μοιάζει με επίδομα, αλλά δεν θα είναι. Παρέλειψαν στις προϋποθέσεις και στους αστερίσκους που πάνε να βάλουν για το ύψος του επιδόματος  ανεργίας -τους βάζω ιδέες- ωροσκόπιο και ομάδα αίματος.

Στους φτωχούς εξέλιπε ανέκαθεν το «ευ», αφού καταγίνονται με αγωνία και κατά συνθήκην μόνο με το «αγωνίζεσθαι», για τα χρειώδη.

Δεν κατάλαβα αυτή την «προειδοποίηση». Εμείς τι ξέρουμε; Πρακτικά, όλα τα ενέσιμα πρέπει να περνάνε από τον ΕΟΦ. Για τον διανομέα θέλω να πω, είναι απλώς Τρίτη;

Δεν θα ‘ρθουν Βολοντίμιρ μου. Ειδικά ο μπάρμπα-Τζο,  σιχάθηκε τη ζητιανιά και την ανικανότητά σου και θα σου στείλει δια αντιπροσώπου κουδουνίστρα, για να παίζεις. Βαρέθηκαν το drama queen attitude και οσονούπω θα στο πουν και κατάμουτρα.Το συνηθίζουν, άλλωστε.

Στα σύμβολα ήταν και θα παραμένουν. Στα δύσκολα, φορούσαν μια κουκούλα δείχνοντας με το δάχτυλο, ανθρώπους σαν αυτόν που τιμήθηκε με μνημείο. Ήταν κι αυτοί, «στην σωστή πλευρά της ιστορίας». Έτσι νόμιζαν ή έτσι τους βόλευε ή και τα δύο.

Ε, αφού αναφερθήκαμε  στο τραγουδάκι σε σχόλιό μας, ας το ακούσουμε κιόλας.

Κάντε κλικ πάνω στο Kokomo για να ακούστε τους Beach Boys
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιές σε Ασπρόπυργο, Λακωνία και Αφίδνες

Το πενθήμερο, πέθανε! Ζήτω η ανάπτυξη!

Καταγγελία για βίαιη προσαγωγή ανήλικου προσφυγόπουλου στο Θησείο

Νορβηγικό συνταξιοδοτικό ταμείο γυρίζει την πλάτη στην Caterpillar λόγω Γάζας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα