ΑΘΗΝΑ
10:53
|
05.07.2026
Σχηματίστηκε δικογραφία και επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 ευρώ σε βάρος 56χρονου. Εντοπίστηκε από την Αστυνομία έπειτα από καταγγελία.
Δηλητηρίασε τουλάχιστον οκτώ αδέσποτες γάτες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οκτώ αδέσποτες γάτες φέρεται να δηλητηρίασε ένας 56χρονος στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, την οποία προκάλεσε καταγγελία.

Αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό, αστυνομικοί της Τούμπας-Τριανδρίας, ταυτοποίησαν τον 56χρονο ως δράστη της αποτρόπαιης πράξης που φέρεται να τελέστηκε το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατασχέθηκε ένα δοχείο φαγητού που περιείχε τροφή με άγνωστη, πιθανόν δηλητηριώδη ουσία, το οποίο εστάλη για εξέταση στην αρμόδια Υπηρεσία, ενώ τα νεκρά ζώα θα εξετασθούν από την Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 56χρονου και αφορά παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων, τού επιβλήθηκαν επιπλέον τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 60.000 ευρώ. Η δικογραφία θα σταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, οπότε ο κατηγορούμενος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα