Παράνομη κηρύχθηκε η τετράωρη στάση εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ) που είχε εξαγγείλει για την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025 μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Ως εκ τούτου, δεν θα επηρεαστούν οι προγραμματισμένες πτήσεις.
«Η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, σε συνέχεια απόφασης των αρμόδιων αρχών, η παροχή υπηρεσιών ελέγχου εναερίου κυκλοφορίας δε θα ανασταλεί την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025, οπότε το σύνολο των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου θα πραγματοποιηθεί κανονικά» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της AEGEAN.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη 28 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το νέο αντεργατικό Πειθαρχικό Δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων, η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε απεργία, καλώντας τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στο Σύνταγμα στις 10:00πμ.
