ΑΘΗΝΑ
22:54
|
16.07.2026
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, μέρος της στέγης κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο άτυχος εργαζόμενος να βρεθεί στο κενό.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες Πέμπτη το μεσημέρι στην Ελασσόνα, όταν ένας 59χρονος σκοτώθηκε ύστερα από πτώση από ύψος 20 μέτρων.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας ανέβηκε στη στέγη ενός κτιρίου για να πραγματοποιήσει εργασίες στην καμινάδα του καταστήματος όπου εργαζόταν. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, μέρος της στέγης κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο άτυχος εργαζόμενος να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας έχει αναλάβει την προανάκριση για το συμβάν, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και τυχόν ευθύνες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα