ΑΘΗΝΑ
08:10
|
26.06.2026
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, μέρος της στέγης κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο άτυχος εργαζόμενος να βρεθεί στο κενό.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες Πέμπτη το μεσημέρι στην Ελασσόνα, όταν ένας 59χρονος σκοτώθηκε ύστερα από πτώση από ύψος 20 μέτρων.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας ανέβηκε στη στέγη ενός κτιρίου για να πραγματοποιήσει εργασίες στην καμινάδα του καταστήματος όπου εργαζόταν. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, μέρος της στέγης κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ο άτυχος εργαζόμενος να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας έχει αναλάβει την προανάκριση για το συμβάν, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και τυχόν ευθύνες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

304 οι θάνατοι από την επιδημία Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό

Τι έδειξε το Μουντιάλ για την Τουρκία του Ερντογάν

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα