ΑΘΗΝΑ
01:34
|
19.05.2024
«Είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ» ανέφερε η Αριστοτελία Πελώνη κληθείσα να σχολιάσει την καταγγελία για βασανισμό,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με εμφανή αμηχανία αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στην καταγγελία για βασανισμό του Γεωργιανού υπηκόου που είχε συλληφθεί για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η Αριστοτελία Πελώνη ερωτηθείσα σχετικά, αφού έκανε λόγο για «ένα πολύ ειδικό θέμα», ανέφερε ότι «στο πλαίσιο της έρευνας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξετάστηκε ο εν λόγω ύποπτος με βάση όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες».

Μάλιστα, η Αριστοτελία Πελώνη, σε μία προσπάθεια να λάβει αποστάσεις το Μέγαρο Μαξίμου από το θέμα, σημείωσε ότι «είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.».

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την πρόθεση  της κυβέρνησης με αφορμή το έγκλημα των γλυκών Νερών να προχωρήσει σε αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για ειδεχθή εγκλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος Γεωργιανός μιλώντας στο δεύτερο δημοφιλέστερο κανάλι της Γεωργίας (Imedi TV) – την Παρασκευή 18 Ιουνίου, μία ημέρα δηλαδή μετά την ομολογία του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είχε αναφέρει: «Τέσσερις ημέρες με είχαν δεμένο σε μία καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας συνέχιζε ο άλλος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα