ΑΘΗΝΑ
09:49
|
28.04.2024
Το ειδυλλιακό δείπνο πραγματοποιήθηκε στο ερημικό Δεσποτικό και όχι στην Αντίπαρο όπως είχε αναφερθεί αρχικά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποκαλύψεις έκανε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή “Πρωινό” σχετικά με το πριβέ δείπνο που απόλαυσε το πρωθυπουργικό ζεύγος Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι το βράδυ της Κυριακής (05/07), ως προσκεκλημένο του Χολιγουντιανού παραγωγού Μπάρι Ντίλερ και της φάσιον ντιζάινερ Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ.

Έτσι, πρώτον το ιδιωτικό και πολλών…αστέρων δείπνο έλαβε χώρα στο ερημικό Δεσποτικό, το ακατοίκητο νησάκι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και νότια από το νησί της Αντιπάρου​, όπου αρχικά θεωρήθηκε ότι συναντήθηκαν οι συνδαιτημόνες.

Δεύτερον, και σύμφωνα πάντα με τον ΑΝΤ1, το ζεύγος Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι μεταφέρθηκε στο Δεσποτικό με σκάφος του Λιμενικού το απόγευμα της Κυριακής, ενώ οι λιμενικοί παρέμειναν στο νησάκι μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να τους παραλάβουν για να τους μεταφέρουν πίσω στην Αντίπαρο.

Στην παραλία του έρημου νησιού είχε στηθεί. όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ειδυλλιακό δείπνο από γνωστό εστιατόριο της Αντιπάρου, το οποίο και επιμελήθηκε τα τερψιλαρύγγια εδέσματα του μενού.

H βραδιά, όπως ανέφεραν τη Δευτέρα κυβερνητικές πηγές, κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για το πώς θα γυριστούν κι άλλες χολυγουντιανές υπερπαραγωγές στη χώρα μας.

Ωστόσο, για την παράθεση του δείπνου υπήρχαν αρχικά τρεις επιλογές:

  • είτε το δείπνο θα διοργανωνόταν μέσα στην, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, θαλαμηγό “EOS” του Μπάρι Ντίλερ,
  • είτε στην βίλα του ζεύγους Χανκς, στην Αντίπαρο
  • ή σε παραλία του ερημικού Δεσποτικού.

Επελέγη τελικά η τρίτη λύση και έτσι, Κυριάκος και Μαρέβα, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, κατέφτασαν στο Δεσποτικό με το σκάφος του Λιμενικού νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και αποχώρησαν μισή ώρα μετά από τα μεσάνυχτα.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο παρουσιαστής, η Μαρέβα Μητσοτάκη εκινείτο υποβασταζόμενη, καθώς προσφάτως υπεβλήθη σε επέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι για το ιδιωτικό δείπνο του ζεύγους Μητσοτάκη με του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγό του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ, τη συζύγό του κορυφαία σχεδιάστρια Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ, τους Τομ Χάνκς, Ρίτα Γουίλσον και τον δημοσιογράφο του CNN  Άντερσον Κούπερ, έγινε επίσημη διαρροή από το Μαξίμου, προκαλώντας καυστικά σχόλια στα social media.

Πέρυσι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του είχαν ξανασυναντήσει στην Αντίπαρο το ζεύγος Χανκς-Γουίλσον, ανεβάζοντας αντίστοιχο φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Instagram.

Σημειώνεται, ότι με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον που κάνουν κάθε χρόνο διακοπές στην Ελλάδα με βάση την Αντίπαρο όπου έχουν και δικό τους σπίτι, πολιτογραφήθηκαν Έλληνες στα τέλη του Δεκεμβρίου 2019. Την τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού και της συζύγου του είχε υπογράψει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι εδώ και μερικές ημέρες η εκλεκτή παρέα των Τζεφ Μπέζος, Μπάρι Ντίλερ, Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ μαζί με τον Άντερσον Κούπερ, κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά με την εντυπωσιακή θαλαμηγό “EΟS” του κορυφαίου παραγωγού του Χόλιγουντ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκπνέει τη Μ. Δευτέρα η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Μαρούσι: Ένας νεκρός σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Πασχαλινό ωράριο: Ανοικτά τα μαγαζιά, σήμερα Κυριακή

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα