ΑΘΗΝΑ
17:05
|
27.04.2024
Κινδύνευσε να καεί και η πολυκατοικία, αφού οι φλόγες πλησίασαν σε ύψος και τον τελευταίο όροφό της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάηκαν ολοσχερώς το αυτοκίνητο και η μηχανή του αστυνομικού, που κατηγορείται από τον περασμένο Ιούλιο για την κακοποίηση και εμπορία 19χρονης στην Ηλιούπολη, σε μια υπόθεση στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείται και ο πατέρας της για βιασμό (από την ηλικία των 11 έως 17 ετών).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα έξω από την οδό Αρχιμήδους 86. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε το πρωί στον ΑΝΤ1 ότι ακούστηκαν εκρήξεις και ότι τα δύο οχήματα ανήκαν στον φερόμενο δράστη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ κινδύνευσε να καεί και η πολυκατοικία, αφού οι φλόγες πλησίασαν σε ύψος και τον τελευταίο όροφό της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από την Αστυνομίας για τα αίτια της εμπρηστικής επίθεσης.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος αστυνομικός είχε απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν την υπηρεσία του, με τελευταία φορά όταν προ μηνών απείλησε να πυροβολήσει συνάδελφό του.

Τον περασμένο Ιούλιο απαγγέλθηκαν σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων  σε βάρος του αστυνομικού και του πατέρα της 19χρονης. Αστυνομικός και πατέρας έχουν κριθεί προφυλακιστέοι. Η απόφαση για την προφυλάκισή τους πάρθηκε από τον εισαγγελέα, μετά την απολογία τους στην 16η Τακτική Ανακρίτρια στη διάρκεια της οποίας αμφότεροι αρνήθηκαν το βαρύτατο κατηγορητήριο σε βάρος τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα