ΑΘΗΝΑ
03:38
|
14.06.2026
Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Αττική, σε συνέχεια των ερευνών στην Θεσσαλονίκη, μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος τους άτυχου 19χρονου Άλκη.

Η αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε, πριν μία ώρα, από την Ομόνοια και τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην οδό Χαλκοκονδύλη, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι και σε άλλους χώρους με τη συμμετοχή δεκάδων αστυνομικών.

Οι αναφορές, έως τώρα, μιλούν για εφόδους σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στο Ίλιον, του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και της ΑΕΚ στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., έως αυτή την ώρα, δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Στο ΣΕΦ κρίνεται ο τίτλος: 40 λεπτά για τον 16ο του Ολυμπιακού ή τον 42ο του Παναθηναϊκού

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα