ΑΘΗΝΑ
12:27
|
06.10.2024
Την πιθανότητα εκδήλωσης νέων κυμάτων κρουσμάτων κορωνοϊού μέσα στους επόμενους μήνες προέβλεψε ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της BioNTech, Ουγκούρ Σαχίν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πιθανότητα εκδήλωσης νέων κυμάτων κρουσμάτων κορωνοϊού μέσα στους επόμενους μήνες προέβλεψε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της BioNTech, Ουγκούρ Σαχίν, προσθέτοντας εντούτοις πως πλέον ο κόσμος προετοιμάζεται καλύτερα για να τα αντιμετωπίσει.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σαχίν ανέφερε πως πλέον «θα πρέπει να συνηθίσουμε το γεγονός πως θα πρέπει να ζήσουμε με τον ιό τα επόμενα δέκα χρόνια».

Οι νέες παραλλαγές ήταν και είναι αναπόφευκτες «επειδή ο ιός θα μεταλλαχθεί περαιτέρω», είπε, οδηγώντας ενδεχομένως σε νέες εξάρσεις κρουσμάτων. Όμως ο κόσμος «είχε εισέλθει σε μια φάση όπου οι κοινωνίες κατανοούν καλύτερα πώς να αντιμετωπίσουν τον ιό», είπε ο Σαχίν. «Πάντα μαθαίνουμε περισσότερα και προετοιμαζόμαστε καλύτερα», είπε ο επικεφαλής της BioNTech.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech δεν παρέλειψε να διαφημίσει το νέο εμβόλιο για τη μετάλλαξη Omicron εκτιμώντας πως θα είναι έτοιμο τον ερχόμενο Απρίλιο ή Μάιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα μελέτη δίνει περισσότερα στοιχεία για τον αφανισμό των δεινοσαύρων

James Webb: Νέες χημικές ανακαλύψεις στο μεγαλύτερο φεγγάρι του Πλούτωνα

Επιστήμονας προβλέπει το χρονοδιάγραμμα διαστημικών ταξιδιών…σε γαλαξίες

Διαστημικές τεχνολογίες και κλιματική αλλαγή: Mία ολοένα και αυξανόμενη σύνδεση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα