ΑΘΗΝΑ
19:01
|
13.06.2026
Θα μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να αντληθούν στοιχεία για την εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 08:15 σήμερα το πρωί η διαδικασία ανάσυρσης του υπολογιστή – ταμπλέτας από το μνήμα στο οποίο έχει ενταφιαστεί η σορός της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο ενοριακό κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή των Συχαινών, στην Πάτρα. Για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του παιδιού κατηγορείται η μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε προ ημερών προφυλακιστέα.

Αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – ταμπλέτα, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν από τις 07:00, με παρόντες εισαγγελέα Πρωτοδικών, την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αστυνομικούς και συγγενείς της Τζωρτζίνας. Νωρίτερα, ιερέας του ιερού ναού τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη της 9χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι την εντολή για το άνοιγμα του μνήματος της Τζωρτζίνας, με σκοπό να ανασυρθεί ο υπολογιστής – ταμπλέτα με τον οποίο ετάφη, έδωσε η 18η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα