ΑΘΗΝΑ
21:46
|
15.05.2024
Η δίκη διακόπηκε μετά από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά του παρόντος στο δικαστήριο κατηγορούμενου, και θα συνεχιστεί στις 17 Μαΐου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό του πρώην μέλους του συγκροτήματος Πυξ Λαξ που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Η δίκη διακόπηκε μετά από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά του παρόντος στο δικαστήριο κατηγορούμενου.

Στις 17 Μαϊου θα συνεχιστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η δίκη του ντράμερ, πρώην συνεργάτη δημοφιλούς συγκροτήματος, για την υπόθεση αποπλάνησης 6χρονου κοριτσιού το 2013, για την οποία ο μουσικός έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθεριξη 12 ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του. Η κατηγορία αφορά την περίοδο 2011-2013.

Η υπόθεση προκάλεσε αναστάτωση στην εγχώρια μουσική σκηνή, αφού αποκάλυψε την καταδίκη ενός -μέχρι πρόσφατα- ενεργού μέλους του συγκροτήματος Πυξ Λαξ.

Η καταγγέλουσα, η οποία σήμερα είναι 17 ετών, φαίνεται πως θα τηρήσει την ίδια στάση που τήρησε και κατά την προηγούμενη δικάσιμο -όταν τελικά η δίκη αναβλήθηκε- και δεν θα παραστεί στην ακροαματική διαδικασία. Σύμφωνα με το όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί σε ηλικία 8 ετών περιέγραψε στους γονείς της πως ο γείτονάς τους και μέλος γνωστού συγκροτήματος, την ακουμπούσε, ενώ εκείνη έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος πρωτόδικα αρνήθηκε την κατηγορία, αναφερόμενος σε διαφορές που είχε με την οικογένεια του κοριτσιού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Όχι στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα είπαν απόψε χιλιάδες πολίτες στην Αθήνα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Βρέθηκαν προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα