ΑΘΗΝΑ
12:41
|
21.09.2024
«Ο λαός που είναι οργισμένος με τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και που την ίδια στιγμή δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε αναπαλαιωμένους ''σωτήρες''».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αιχμηρό σχόλιο επιφύλαξε απόψε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ επισημαίνει ότι η προσπάθεια του πρωθυπουργού «να κρύψει» το σκάνδαλο υποκλοπών προβάλλοντας το κυβερνητικό του έργο θα ήταν «απλά αστεία εάν δεν ήταν τραγική για το λαό».

«Είναι η ίδια η πραγματικότητα που τον ενοχοποιεί, τόσο για το βρώμικο και σκοτεινό πλαίσιο των παρακολουθήσεων και των ”λογισμικών” που συνδιαμόρφωσε και επέκτεινε, όσο και για το σύνολο των λαϊκών προβλημάτων που γιγαντώνονται χάριν των μεγάλων συμφερόντων που υποτίθεται ότι τον πολεμούν» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ.

Και καταλήγει:

«Ο λαός που είναι οργισμένος με τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και που την ίδια στιγμή δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε αναπαλαιωμένους ”σωτήρες”, χρειάζεται να απορρίψει τα κάλπικα διλήμματα και να βάλει στο επίκεντρο τις ανάγκες και το δίκιο του σε συμπόρευση με το ΚΚΕ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραήλ: Κλείνει ο εναέριος χώρος στην βόρεια χώρα-αναμαίνεται κλιμάκωση

Ιαπωνία: Δεκάδες χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 31 νεκροί (upd)

Εβδομαδιαία άνοδος για τις τιμές του πετρελαίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα