ΑΘΗΝΑ
11:31
|
27.04.2024
Δύο από τα έξι άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί, ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους και οδηγούνται στη φυλακή, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους δύο ακόμη άνδρες που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού.

Δύο από τα έξι άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί, και εμφανίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας για να δώσουν εξηγήσεις, ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους και οδηγούνται στη φυλακή, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.  Οι κατηγορούμενοι, όπως και άλλα τέσσερα άτομα είχαν λάβει κλήση για να απολογηθούν με αφορμή την τελευταία κατάθεση που έδωσε η ανήλική στις αρχές.

Μεταξύ αυτών είναι και ένας πρώην διαιτητής-οδοντοτεχνίτης – στέλεχος της ΝΔ – ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Μετά την κατάθεση του κοριτσιού σε συμπληρωματική απολογία έχει κληθεί ο βασικός κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμα εφτά άτομα που είχαν επικοινωνία με τη 12χρονη μέσω κινητού και έκλεισαν ραντεβού μαζί της, αλλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί, επειδή δεν είναι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων τηλεφώνων. Σύμφωνα με την Εφ.Συν, ως κάτοχοι κινητών φαίνονται δύο γυναίκες που κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ και εξήγησαν ότι ήταν διανομείς δωρεάν sim καρτοκινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι κάρτες, προκειμένου να ενεργοποιούνται άμεσα ήταν αρχικά στο όνομά τους, μέχρι να γίνει η αλλαγή των στοιχείων, μετά την τοποθέτηση στο τηλέφωνο του νέου χρήστη. Όμως έπεσαν θύματα κλοπής και έτσι κάποιες από τις sim βρέθηκαν στα χέρια κάποιων που τις ενεργοποίησαν, χωρίς να αλλάξουν τα στοιχεία.

Μέχρι στιγμής, ενώπιον της Δικαιοσύνης έχουν παρουσιαστεί 23 άτομα που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022, εκ των οποίων 17 έχουν πλέον προφυλακιστεί.

Η μητέρα της 12χρονης, που κατήγγειλε τον Ηλία Μίχο ως βιαστή του παιδιού της και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες, είναι προφυλακισμένη για το αδίκημα της μαστροπείας. Η 12χρονη σε όλες τις καταθέσεις της αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της μητέρας της και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, νιώθοντας τύψεις που η μητέρα της βρίσκεται στη φυλακή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Αγώνες για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο σε κάδο σκουπιδιών και έβαλαν φωτιά

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στην Ευελπίδων σήμερα οι κατηγορούμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα