ΑΘΗΝΑ
17:15
|
27.04.2024
Έπεσε και η πλατφόρμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό μετά τη δεύτερη επίθεση στην πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων στα σχολεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισιδώρος Ντογιάκος, παρενέβη μετά τη δεύτερη κατά σειρά κυβερνοεπίθεση στο σύστημα της τράπεζας θεμάτων, κατά τη διάρκεια των προαγωγικών εξετάσεων Λυκείων στα σχολεία. Αναλυτικότερα, ο κ. Ντογιάκος διαβίβασε την παραγγελία του στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, ζητώντας τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά και τη σε βάθος έρευνα.

Στην παραγγελία ο κ. Ντογιάκος αναφέρει, ότι για τον εντοπισμό των δραστών οι αρμόδιες Αρχές μπορούν να προχωρήσουν ακόμα και σε κατασχέσεις ευρημάτων και άλλων στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των υπαιτίων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, η κακόβουλη επίθεση έχει απομονωθεί ήδη, ωστόσο η πρόσβαση στην Τράπεζα Θεμάτων γίνεται με αρκετές καθυστερήσεις σε διάφορα σημεία της επικράτειας.

Σημειώνεται, ότι σήμερα είναι προγραμματισμένο να δώσουν εξετάσεις οι μαθητές της Γ’ λυκείου των ΓΕΛ που δεν ολοκλήρωσαν χθες τις εξετάσεις τους, εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που προκάλεσε η χθεσινή κυβερνοεπίθεση, με στόχο την Τράπεζα Θεμάτων.

Έπεσε και η πλατφόρμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Μετά τα προβλήματα πρόσβασης στην πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων, προέκυψε πρόβλημα και στην πλατφόρμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό, όπως και όλες τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Από το πρωί της Τρίτης, πρώτη ημέρα της λειτουργίας της πλατφόρμας για τις αιτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού, καταγράφηκαν προβλήματα λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας.

Η πλατφόρμα άνοιξε το πρωί της Τρίτης για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 1 και 2 ωστόσο για την ώρα δεν μπορεί να προχωρήσει η περαίωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων λόγω προβλημάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα