ΑΘΗΝΑ
13:57
|
13.06.2026
Συγκλονισμένος ο κ. Καμπανός από τον θάνατο του φιλάθλου της ΑΕΚ, του ξύπνησαν μνήμες από τη δολοφονία του δικού παιδιού, του Άλκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αν μη τι άλλο η τοποθέτηση του Αριστείδη Καμπανού, πατέρα του τελευταίου -μέχρι το χθεσινό- θύματος οπαδικής βίας Άλκη, για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ειδικό βάρος.

Ο κ. Καμπανός, μιλώντας στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε συγκλονισμένος για τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επικοινωνήσει με τους γονείς του θύματος, αν και, όπως είπε, «τα λόγια είναι φτωχά».

«Έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι. Είμαι συγκλονισμένος και εγώ και η σύζυγός μου. Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά δυστυχώς όλα συνεχίζονται.

Τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνει τον πόνο των γονιών που έχασαν το παιδί τους. Θα βρούμε την ευκαιρία κι εμείς να τους δώσουμε δυο λόγια παρηγοριάς, αλλά τα λόγια είναι φτωχά», ήταν η δήλωσή του για όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν έξω από την OPAP Arena.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Βρετανία: Πολυετείς ποινές σε ακτιβιστές για την επίθεση σε ισραηλινό εργοστάσιο όπλων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα