ΑΘΗΝΑ
04:58
|
05.06.2026
Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στα στοιχεία της αντιπυρικής περιόδου και θα κάνει εκ νέου νέες προτάσεις.
Στη Βουλή η διαχείριση των πυρκαγιών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την Πέμπτη (31/8) θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, για τη διαχείριση των πυρκαγιών, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί εκτενώς στα στοιχεία για την αντιπυρική περίοδο αλλά και τις προτάσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο νέο κλιματολογικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει ο πλανήτης», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αύριο πραγματοποιείται σύσκεψη με θέμα την αποκατάσταση των δασών του Έβρου και της Πάρνηθας παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή των υπουργείων Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ανοικτή επιστολή Ζελένσκι στον Πούτιν- Ζητά συνάντηση, εκεχειρία και παζάρι για τερματισμό του πολέμου

Εννιακομματική βουλή βλέπει η δημοσκόπηση της Metron Analysis

Οι καταιγίδες έφεραν πλημμύρες σε Ήπειρο και Μακεδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα