ΑΘΗΝΑ
03:28
|
22.05.2024
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις ανέβηκε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη μετά την κατάκτηση του τουρνουά τένις WTA 1000 στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού.
Η Μαρία Σάκκαρη στο Μεξικό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία κατέκτησε το τουρνουά τένις WTA 1000, που διεξήχθη στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού και τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της, ανέβηκε τρεις θέσεις και βρίσκεται πλέον στο Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη που διατηρεί η WTA.

Στο μεταξύ η Αρίνα Σαμπαλένκα από τη λευκορωσία επέστρεψε ξανά στην κορυφή, αφήνοντας την Πολωνή Ίγκα Σβιάτεκ στη δεύτερη θέση του κόσμου.

Η Σάκκαρη μπήκε πολύ γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στο WTA Finals του Κανκούν (29/10-5/11). Για την ώρα έχουν προκριθεί Αρίνα Σαμπαλένκα, Ίγκα Σβιόντεκ, Κόκο Γκοφ και Έλενα Ριμπάκινα, ενώ πολύ κοντά είναι και η Τζέσικα Πεγκούλα.

Η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή στα πλαστά εισιτήρια των τελικών Conference League και Final Four

Υπερήφανος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Όλοι είναι κόντρα αλλά εμείς θα το πάρουμε!

Η Στεφανίδη 4η στο Diamond League του Ραμπάτ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα