ΑΘΗΝΑ
16:26
|
05.06.2026
Μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο ύποπτων οχημάτων.
Μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έχασε τη ζωή του όταν, κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο ύποπτων οχημάτων από την περιοχή της Νίκαιας στην περιοχή του Ασπροπύργου, έπεσε πάνω σε περιπολικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό. Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου ο ένας εκ των οποίων κατέληξε.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει ένα άτομο που επέβαινε στο ύποπτο όχημα, ενώ για αρκετή ώρα λόγω του τροχαίου δυστυχήματος τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου παρέμεινε κλειστό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η κυβέρνηση της Σομαλίας ανακοίνωσε ότι αποκατέστησε την τάξη μετά τις μάχες στην πρωτεύουσα

Σχεδόν 50 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο Σαχάρα μετά από βλάβη σε φορτηγό

Επίθεση με μαχαίρι σε βενζινάδικο στη Ραφήνα – Δύο τραυματίες

Στη Σύρο το Crown Iris: Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από πολίτες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα