ΑΘΗΝΑ
13:00
|
21.09.2024
Παροδικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Έδεσσα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου αναμένονται τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως μετά το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, σε τμήματα των Κυκλάδων και ενδεχομένως τοπικά στην Κρήτη. Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων κυρίως στο Ανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Παράλληλα οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν την ασθενή μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 19, στην Ήπειρο από 2 έως 18, στη Θεσσαλία από 1 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 19-21 βαθμούς, στα Επτάνησα από 10 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18-19 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι έως νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ θα επικρατήσουν στον Κορινθιακό.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18-19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17-18 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Ανακαλύφθηκε ταφικό μνημείο από την μέση Νεολιθική περίοδο

Ιαπωνία: Δεκάδες χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών

Σρι Λάνκα: Πρώτες εκλογές μετά την απομάκρυνση Προέδρου το 2022

«Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων»: Ο χρόνος τελείωσε-Πάρτε πίσω τις λαμαρίνες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα