ΑΘΗΝΑ
08:53
|
11.06.2026
Συνεχίζεται η προανάκριση για τον εντοπισμό του παραλήπτη των χαρτοκιβωτίων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνολικά 1.950 κούτες λαθραίων τσιγάρων κατάσχεσαν οι ελεγκτές στο Τελωνείο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, αξιοποιώντας πληροφορίες ξένων διωκτικών αρχών.

Συγκεκριμένα, οι τελωνειακοί υπάλληλοι προχώρησαν σε φυσικό έλεγχο σε 13 χαρτοκιβώτια, που εντόπισαν σε αποθήκη του αερολιμένα. Το φορτίο είχε προέλευση τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ανύπαρκτο παραλήπτη.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα χαρτοκιβώτια, τα οποία είχαν δηλωθεί ως γενικό φορτίο, περιείχαν συνολικά 1.950 κούτες με 390.000 τεμάχια λαθραίων τσιγάρων, με το ποσό των αναλογούντων δασμών και φόρων να προσδιορίζεται στα 79.000 ευρώ.

Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για τον εντοπισμό του παραλήπτη των χαρτοκιβωτίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένοπλοι σκότωσαν πέντε αστυνομικούς στο Μεξικό

Ο Καναδάς εισάγει νομοθεσία που απαγορεύει τα ΜΚΔ για παιδιά κάτω των 16 ετών

Ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο με 17 νεκρούς

Κονγκό: Δύο μωρά σε ορφανοτροφείο πέθαναν από Έμπολα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα