ΑΘΗΝΑ
18:14
|
10.06.2026
Σύντομα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας.
Μάριος Φραγκούλης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τροχαίο ατύχημα είχε ο γνωστός τενόρος Μάριος Φραγκούλης με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Από την εταιρεία παραγωγής, όπως ανακοινώθηκε, λόγω του ατυχήματος, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη συναυλία στον Λυκαβηττό με τη Γιώτα Νέγκα, τη 10η Ιουνίου.

Σύντομα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των δύο καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από τη Ticket Services σχετικά με τη διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις 15 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»

Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ εκτοξεύτηκε στο 4,2%, το υψηλότερο επίπεδο τριετίας

Προκάλεσε αντιδράσεις η απόφαση της Γκουίνεθ Πάλτροου να γίνει το «πρόσωπο» της real estate ανάπτυξης του Ισραήλ  

Βιβλιοπαρουσίαση: «Δωσίλογοι και Ονειροπόλοι», του Ξενοφώντα Κοντιάδη την Πέμπτη 11 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα