ΑΘΗΝΑ
02:05
|
29.09.2024
Η εταιρεία διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει κανένα περιστατικό ατυχήματος ή τραυματισμού που να προκλήθηκε από το πρόβλημα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νέες ανακλήσεις στις ΗΠΑ προχωρά η Tesla, αναφορικά με το νέο φουτουριστικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της, το Cybertruck, αυτή τη φορά για να διορθώσει προβλήματα σε εξαρτήματα επένδυσης και στους μπροστινούς υαλοκαθαριστήρες.

Υπογραμμίζεται ότι η εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ έχει ανακαλέσει το -επενδυμένο με ανοξείδωτο ατσάλι- Cybertruck τέσσερις φορές από τότε που κυκλοφόρησε, στις 30 Νοεμβρίου.

Οι νέες ανακλήσεις, που ανακοινώθηκαν την Τρίτη από την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας, επηρεάζουν η καθεμία περισσότερα από 11.000 οχήματα.

Η εταιρεία ανέφερε ότι ο μπροστινός υαλοκαθαριστήρας μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί, επειδή παίρνει πολύ ηλεκτρικό ρεύμα, κάτι που θα μπορούσε να μειώσει την ορατότητα, αυξάνοντας τον κίνδυνο σύγκρουσης. Η εταιρεία διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει κανένα περιστατικό ατυχήματος ή τραυματισμού που να προκλήθηκε από το πρόβλημα.

Η άλλη εντολή ανάκλησης αφορά ένα κομμάτι επένδυσης κατά μήκος του εξωτερικού πίσω μέρους του οχήματος, το οποίο μπορεί να χαλαρώσει και να ξεκολλήσει, δημιουργώντας κίνδυνο για άλλους οδηγούς. Η εταιρία δήλωσε πως το τμήμα αυτό είναι τοποθετημένο με κόλλα και πιθανώς η τοποθέτηση στο εργοστάσιο να πραγματοποιήθηκε λανθασμένα.

Αναφορικά και με τις δύο ανακλήσεις, οι επισκευές θα πραγματοποιηθούν δωρεάν για τους ιδιοκτήτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Αποχώρηση της Apple από τις διαπραγματεύσεις για επένδυση στην OpenAI

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα