ΑΘΗΝΑ
08:18
|
18.10.2024
Δριμεία κριτική για τις δηλώσεις Σταϊκούρα, ο οποίος είπε για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ: «Κάθεστε και πληρώνεστε».
ΣΥΡΙΖΑ: «Η αθλιότητα αυτή πρέπει να λάβει τέλος»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις «προκλητικές δηλώσεις» του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οι οποίες «δείχνουν την ανικανότητα και την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη», καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα, αναφέρει ότι «όπως αποκάλυψε η ανακοίνωση του σωματείου των εργαζόμενων, το περασμένο Σάββατο, ο Χρ. Σταϊκούρας έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τους εργαζόμενους, απαντώντας στις αιτιάσεις συζύγων εργαζόμενων του εργοστασίου, για αργομισθία: ‘Κάθεστε και πληρώνεστε, από Δευτέρα είστε απολυμένοι, δεν υπάρχει επενδυτής, δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχουν προγράμματα’».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τη ΛΑΡΚΟ». «Είναι η ίδια που τον Φεβρουάριο του 2020 υποσχόταν, με σχετικό νόμο που κατέθεσε, επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Και τέσσερα χρόνια μετά, ο κ. Σταϊκούρας, ο οποίος κατάγεται και εκλέγεται από τον νομό Φθιώτιδας όπου εδρεύει η ΛΑΡΚΟ, παραδέχτηκε την πλήρη ανυπαρξία οποιουδήποτε σχεδίου για την ανάπτυξη της επιχείρησης», σημειώνει.

Η αθλιότητα αυτή πρέπει να λάβει τέλος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει πως «η χώρα έχει ανάγκη την επανεκκίνηση της βαριάς βιομηχανίας. Και εκατοντάδες οικογένειες έχουν ανάγκη προστασίας της δουλειάς και του μέλλοντός τους.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο αβάσταχτος κρετινισμός του αντί-λαϊκισμού της αστικής τάξης

ΣΥΡΙΖΑ: Πεθαίνοντας ως γραφειοκρατία

ΗΠΑ και Ισραήλ αναζητούν την επόμενη μέρα μετά το θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ (upd)

Ευθύνες στον Ζελένσκι για τον πόλεμο στην Ουκρανία ρίχνει ο Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα